Verhuizen naar een verzorgingstehuis

Verhuizen naar een verzorgingstehuis

Het is vaak lastig als u beseft dat thuis wonen niet meer gaat, daarbij is het ook nog eens een hele zoektocht om erachter te komen welk tehuis het beste bij u past. Daarom wilt u niet te veel stress ervaren bij de verhuizing zelf.

Zoer Verhuizingen verzorgt een compleet pakket dienstverlening. Zo hebben wij de beschikking over gespecialiseerde projectverhuizers en klusjesmannen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om verhuisprojecten gefaseerd uit te voeren.

We hebben jarenlange ervaring bij verhuizingen naar verzorgingstehuizen, daardoor weet Zoer Verhuizingen maar al te goed waar u tegenaan kunt lopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het demonteren van uw meubels;
  • Het inpakken van uw waardevolle materialen;
  • Het klaarmaken van uw witgoed en andere elektronische apparaten;
  • Het transport van uw (zware) materialen;
  • De inrichting van uw nieuwe thuis;

Als verhuisspecialist maken we het zo makkelijk mogelijk voor u, zo kunt u uzelf volledig richten op het wennen aan uw nieuwe thuis, dat is nou fijn! Maar dat is niet alles wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen
Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 181

Zoer Verhuizingen in beeld

Verhuizen naar een verzorgingstehuis met een verhuisplan op maat

Als u verhuist naar een verzorgingstehuis kan dit overweldigend zijn, dit snappen we maar al te goed. Er komen een hoop indrukken op je af en u weet nog niet zo goed wat u kunt verwachten. Wat moet ik met die grote kast doen of heb ik wel voldoende hulp bij het in- en uitpakken van mijn spullen? Er zijn een hoop redenen te bedenken waarom u onze hulp kunt inschakelen, maar welke reden u ook heeft, u weet zeker dat het op de manier gaat die u het meest prettig vindt!  

Kom in contact
Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 2

Vele handen maken licht werk

Onze nummer één prioriteit is om ervoor te zorgen dat u een soepele overstap kunt maken waar u met plezier op terug kunt kijken. We zijn namelijk los van verhuizers ook nog eens een hecht familiebedrijf met leuke, fatsoenlijke mensen die precies weten wat u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld al eens gekeken naar onze handige tips bij het verhuizen? Of heeft u hulp nodig bij het ophangen van een jaloezie of andere raambekleding, dan is onze klusjesman een handig extraatje die het verhuizen nét dat stukje gemakkelijker maakt!

Onze services

In contact komen

Door onze decennialange ervaring in seniorenverhuizingen weten wij maar al te goed hoe we u verder kunnen helpen.  Neem voor vragen of voor het maken van een afspraak contact met ons op via het onderstaande formulier.

Hidden