Projectverhuizing

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Projectverhuizing bij Zoer Verhuizingen

Als alles in een verhuisbedrijf kan je bij ons terecht voor iedere projectverhuizing groot of klein, de service die wij hierbij leveren maakt je leven makkelijker en de communicatie is ook nog eens lekker persoonlijk, zo maken wij verhuizen van en naar Emmeloord een waar feest! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat al onze klanten op een warme gezellige manier geholpen worden, deze cultuur is zichtbaar door het hele bedrijf. 

Contact opnemen
projectverhuizing
projectverhuizing

Wat is een projectverhuizing?

Projectverhuizingen zijn er in vele soorten en maten, of je nou spreekt van een kantoorverhuizing, een laboratoriumverhuizing of bijvoorbeeld een magazijnverhuizing, allen vereisen een unieke aanpak. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een doeltreffende planning, het in kaart brengen van kostenplaatje en het logistieke vervoer van je waardevolle materialen. Gelukkig heeft Zoer Verhuizingen tientallen jaren ervaring op het gebied van projectverhuizingen, zo wordt het verplaatsen van je project(en) een fluitje van een cent! 

MEER DAN EEN GEWOON VERHUISBEDRIJF

Wij bieden altijd vakkundig personeel en verhuismateriaal. Hierin gaan we zo ver als je maar wenst. Van verhuislift tot speciaal opgeleide mensen voor kunst of kostbaarheden, onze verantwoording is aangeven wat jij het beste kunt doen.

Offerte aanvragen

Uitmuntende voorbereiding is het halve werk

Door iets intensiefs als een projectverhuizing zie je soms door de bomen het bos niet meer, Zoer Verhuizingen kan je hierbij helpen! Een projectverhuizing vereist een uitmuntende voorbereiding met een duidelijke manier van communiceren om tot een doeltreffende aanpak te komen.

Als je een project gaat verhuizen wil je hier zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn, onze verhuisspecialisten snappen dit geen ander en zullen vakkundig te werk gaan om de overstap foutloos te laten verlopen. Denk hierbij aan het inschakelen van een handige (video) taxateur, het gebruiken van speciale inpakmaterialen of de (tijdelijke)opslag van jouw kostbare kunstwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos en om het toch wat overzichtelijker te maken voor je hebben wij deze handige verhuistips opgesteld.

Onze verhuistips
Projectverhuizingen

Een projectverhuizing inplannen

Staat er een projectverhuizing op de planning? Neem dan snel contact op met een van onze verhuisadviseurs om samen te kijken naar de beste aanpak voor je verhuissituatie! 

Hidden