OFFERTE AANVRAGEN

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

GRATIS OFFERTE

Vraag je een offerte bij ons aan? Niet alleen in verhuizen, maar ook in het vaststellen van de prijs denken wij tot in de kleinste details met je mee. Daarom krijg je bij ons alleen een offerte op maat.

Onze inboedeltaxateur is een ervaren vakverhuizer die je vrijblijvend op bezoek kan krijgen en je de beste prijs biedt. Komt een bezoek van de inboedeltaxateur niet uit? Video taxeren is de oplossing: op een moment dat jouw schikt, plannen we een video call met de inboedeltaxateur. In alle gevallen ben je verzekerd van de beste prijs!

Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 255
Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 252

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

  • Wanneer je een offerte hebt aangevraagd, neemt onze verhuisadviseur contact met je op
  • Wil je liever een offerte door een bezoek van de inboedeltaxateur of komt een video taxatie beter uit? Jij kiest!
  • Van het type pand, de bereikbaarheid, de inboedel, de wijze waarop individuele items worden verpakt/vervoerd tot jouw wensen. Overal wordt over nagedacht door onze ervaren inboedeltaxateur. Hoe gaan we verhuizen, wat zijn daarin jouw wensen en wat is daarvoor nodig? Alles komt aan bod
  • Zomaar een prijs roepen is duurkoop. De taxateur biedt je de beste prijs aan, helemaal op maat op basis van jouw specifieke situatie!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. Daarna neemt een van onze medewerkers contact met je op om een afspraak te maken voor het opstellen van een offerte op maat.

Hidden