VERHUIS­ASSISTENTIE

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

Jouw verhuizing, maar dan volledig uit handen

Het is onze missie te zorgen voor een fijne verhuiservaring en een goede start in je nieuwe woning of bedrijfspand. Wij bieden dan ook de mogelijkheid de verhuizing volledig te verzorgen: van het inpakken in de daarvoor bestemde verhuisdozen, (de)monteren van kasten en meubilair tot het eraf halen en weer ophangen van schilderijen. Jouw wensen hierin kun je al tijdens het taxatiebezoek of digitale video call kenbaar maken!

Zoer Verhuizingen
Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 252

Aan alles is gedacht

Ook grote instrumenten, antiek of waardevolle kunst worden met zorg en kennis van zaken verhuisd. Meubels worden met zorg verpakt, kunstobjecten krijgen een speciale verpakking én wij beschikken over speciale handschoenen om kunst met zorg te vervoeren en verpakken. Ben je van plan zelf in te pakken? Dat is geen probleem: ook voor verhuisdozen, inpakpapier en stickers ben je bij ons aan het juiste adres.

LAAD- EN LOSHULP

Het is onze missie te zorgen voor een fijne verhuiservaring en een goede start in je nieuwe woning of bedrijfspand. Wij bieden dan ook de mogelijkheid de verhuizing volledig te verzorgen: van het inpakken in de daarvoor bestemde verhuisdozen, (de)monteren van kasten en meubilair tot het eraf halen en weer ophangen van schilderijen. Jouw wensen hierin kun je al tijdens het taxatiebezoek of digitale video call kenbaar maken.

Zoer Verhuizingencwww.guidohibma.nl 79
Zoer Verhuizingencwww.guidohibma.nl 6

Verhuiswagen met chauffeur

Ook heb je de mogelijkheid een verhuiswagen met chauffeur in te huren, waarmee je tijdwinst behaalt. Zo voorkom je dat een gehuurd busje of kleine vrachtwagen niet teruggebracht kan worden op de afgesproken tijd. Tevens zorgt de chauffeur ervoor dat de inboedel onbeschadigd en veilig op het nieuwe adres aankomt. Zo worden de meubelen en verhuisdozen stevig met spanbanden vastgezet en wordt er gebruik gemaakt van speciale zachte verhuisdekens om beschadigingen te voorkomen. Een rustgevend idee.

De complete verhuizing in handen
van de verhuisassistentie van Zoer Verhuizingen

Wij bieden de mogelijkheid de volledige verhuizing uit handen te geven! Van het inpakken, uitpakken, demonteren,
monteren tot het aansluiten van bijvoorbeeld de wasmachine en droger: alles wordt door ons uitgevoerd.
Een complete verhuizing terwijl jij door kunt gaan met jouw dagelijks bezigheden.

Een complete verhuizing wordt per dagdeel afgesproken.

Handyman

Reparaties aan meubilair, het bevestigen van rails, het verwijderen van vloerbedekking en plafondlampen: onze handyman neemt het allemaal voor je uit handen. Ook het verplaatsen van systeemwanden en het ophangen van bijvoorbeeld gordijnen, schilderijen, kunst, lampen, klokken en plafondlampen hoef je bij het inzetten van een handyman niet zelf te doen.

Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 288 Kopiëren
Internationale verhuizingen

Een gratis offerte op maat?

Een zorgeloze verhuizing zonder stress! Onze gespecialiseerde verhuizers staan klaar en zorgen voor een prettige verhuizing. Maak vrijblijvend een afspraak met onze ervaren inboedeltaxateur om een prijs te bepalen.

Offerte aanvragen

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of een specifieke vraag over de verhuisassistentie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Hidden