Partners

MONDIAL MOVERS

In Nederland zijn we aangesloten bij Mondial Movers. Mondial Movers is een samenwerking van Erkende Verhuizers.
In Nederland beschikt het Mondial Movers netwerk over 34 operationele vestigingen. Zoer Verhuizingen neemt hier 4 vestigingen voor zijn rekening. Deze vestigingen zijn ook geschikt voor opslag. De onze staan in Steenwijk, Meppel, Zwolle en Lelystad.

Alle Mondial verhuisbedrijven zijn “Erkende Verhuizers”. Mondial Movers zelf is als eerste samenwerkingsverband in Nederland ook geregistreerd als “Erkend Verhuizer”. De in Mondial Movers deelnemende bedrijven beschikken over de certificaten ISO 9001 (versie 2000), VCA en FAIM. Mondial Movers is partner van MVO Nederland.

ERKENDE VERHUIZERS

Als u kiest voor een Erkend Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Erkende Verhuizer voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door auditor ViaNorm.

EUROPEAN MOVING GROUP

Buiten Nederland gaat Mondial Movers over in EMG. De EMG staat voor European Moving Group. Het Europese netwerk van de EMG telt 400 verhuisbedrijven en is verspreid over 16 Europese landen.
Door uitwisselen van mensen, vrachtvervoer en verhuisgereedschap kunnen we scherpe prijzen geven. En we belasten het milieu minder door efficiënter met vrachtvervoer zoals verhuisauto’s om te gaan.
De samenwerkende EMG Verhuisbedrijven organiseren een verhuizing volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Binnen EMG is alle kennis aanwezig van vakkundig verpakken, transport en douaneafhandelingen. Ook over de grenzen, waar wetgeving en aansprakelijkheid anders is dan in Nederland.