INTERNATIONALE
VERHUIZING

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

Verhuizers van huis uit: ook voor een internationale verhuizing binnen Europa. Ga je verhuizen naar het buitenland? Bij Zoer Verhuizingen ben je in goede handen. Wij beschikken over de juiste vergunningen om jouw verhuizing naar een ander Europees land een fluitje van een cent te maken. Onze vakmensen en ons materiaal zorgen voor een emigratie zonder stress!

Offerte opvragen
Internationale Verhuizingen
Internationale verhuizigen

EEN EFFICIËNTE INTERNATIONALE VERHUIZING

  • Wij werken samen met lokale verhuisbedrijven in heel Europa. Zo voeren wij je verhuizing naar het buitenland zo efficiënt mogelijk uit
  • We leveren elkaar hulp bij het laden en lossen
  • Om verre ritten met zo veel mogelijk volle verhuiswagens te maken, geven we elkaar (gedeeltelijke) inboedels mee

WEL EMIGREREN, MAAR NIET BINNEN EUROPA?

Ga je verhuizen naar een ander werelddeel? Dit vraagt een andere aanpak dan verhuizingen over de weg. Wij beschikken over een netwerk van verhuisbedrijven met de kennis en vakmanschap om jouw waardevolle inboedel naar elke locatie ter wereld te verzenden en het af te leveren in je nieuwe woning.

Wij kunnen onze verhuizers leveren om je inboedel op de juiste manier in te laten pakken. Bij zeewaardig transport worden de goederen verantwoord vervoerd in zeecontainers. Kleine ladingen worden samen met die van andere opdrachtgevers geladen in één grote container.

Contact opnemen
Internationale verhuizingen
Internationale verhuizingen

Een gratis offerte op maat?

Een zorgeloze verhuizing zonder stress! Onze gespecialiseerde verhuizers staan klaar en zorgen voor een prettige verhuizing. Maak vrijblijvend een afspraak met onze ervaren inboedeltaxateur om een prijs te bepalen.

Offerte opvragen

VRAGEN OVER INTERNATIONALE VERHUIZINGEN?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een internationale verhuizing? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 0521 – 512 077.

Hidden