VERHUIZING
BEDRIJF EN KANTOOR

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

Verhuizing kantoor? Zekerheid binnen de overeengekomen tijd

Je wilt natuurlijk dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat met de verhuizing van je kantoor of bedrijf. Je bedrijf moet kunnen blijven draaien. Wij snappen dit. In overleg wordt een overzichtelijke planning opgesteld, passend bij jouw plannen en wensen. Samen zoeken we naar de beste verhuisdatum voor jouw organisatie en bereiden deze vervolgens gedegen voor.

Offerte aanvragen
Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 38
Zoer Verhuizingencwww.guidohibma.nl 5

HET COMPLETE PAKKET DIENSTVERLENING

Een verhuisregisseur regelt de planning, zaken die moeten gebeuren en het kostenplaatje. Tevens wordt er rekening gehouden met het gehele plaatje: zo moet er veel afgestemd worden met bijvoorbeeld de verhuurder, loodgieters, elektriciens en/of schoonmakers. Oftewel: wij bieden de mogelijkheid veel voor je uit handen te nemen. Wij beschikken over gespecialiseerde projectverhuizers en handymannen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om verhuisprojecten gefaseerd uit te voeren. Zo weet je zeker dat je verhuizing van je kantoor in goede banen loopt.

OPSLAG GOEDEREN

Heb je een tijdelijke oplossing nodig voor de opslag van de inboedel? Wij nemen dit graag voor je uit handen. Alle goederen kunnen veilig worden opgeslagen in onze opslag. Lees meer over onze inboedel-, inventaris- of archiefopslag.

Meer informatie over opslag
inboedelopslag door zoer verhuizingen

Een gratis offerte op maat?

Een zorgeloze verhuizing zonder stress! Onze gespecialiseerde verhuizers staan klaar en zorgen voor een prettige verhuizing. Maak vrijblijvend een afspraak met onze ervaren inboedeltaxateur om een prijs te bepalen.

Offerte aanvragen

VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Hidden