OPSLAG

Inscannen & digitaliseren
is mogelijk

Jouw eigendommen
in goede handen

Alle documenten op
een veilige plek

Inscannen & digitaliseren
is mogelijk

Jouw eigendommen
in goede handen

Alle documenten op
een veilige plek

INBOEDEL-, INVETARIS- ÉN ARCHIEFOPSLAG

In sommige gevallen is het bij een verhuizing nog niet mogelijk de inboedel direct over te brengen. Denk aan wanneer je huis verkocht is, maar je nog geen nieuwe woonruimte hebt. Een tijdelijke opslag van een (deel van de) inboedel is in dit geval noodzakelijk. Zoer Verhuizingen ontzorgt je met een inboedel-, inventaris- of archiefopslag.

Vraag een offerte aan
Zoer Verhuizingencwww.guidohibma.nl 25

JOUW EIGENDOMMEN IN GOEDE HANDEN

We bieden uitgebreide opslagmogelijkheden voor je inboedel. Wil jij je meubels liever voor een langere periode in onze opslag. Ook dat kan. Spullen die je niet direct nodig hebt, of veel ruimte in beslag nemen, kun je bij ons veilig laten opslaan. We hebben compacte, middelgrote en ruime opslag voor als jouw meubels.

Bekijk de mogelijkheden
Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 116

VERZEKERING VOOR OPSLAG

De opgeslagen goederen vallen in de meeste gevallen onder de eigen inboedelverzekering (na te gaan via de clausule op de verzekeringspolis). Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij een goede verzekering afsluiten tegen een redelijke prijs.

Onze opslagfaciliteiten bevinden zich in Steenwijk en Balk.

OPSLAG BIJ ZOER VERHUIZINGEN

Meer informatie over onze opslagfaciliteiten of de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Hidden