Opslagruimte Steenwijk

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Opslagruimte Steenwijk: binnen handbereik

Woon je in de regio van Steenwijk en ben je op zoek naar tijdelijke of langdurige opslag voor je waardevolle spullen? Dan ben je bij Zoer Verhuizingen aan het juiste adres. 

 Met onze opslagfaciliteiten weet je zeker dat je waardevolle spullen 24/7 veilig staan en dat je bent verzekerd van een scherpe prijs en vrijblijvend advies. Zoer Verhuizingen is dé verhuispartner in en rondom Steenwijk, met ervaring die inmiddels alweer terugloopt tot 1927 weet je zeker dat je geniet van de beste oplossing op maat gemaakt voor jou!. Met onze opslagruimte in Steenwijk:

  • Heb je altijd de juiste verzekering;
  • Staan je materialen 24/7 veilig;
  • Heb je altijd voldoende ruimte beschikbaar;
  • Bepaal je zelf hoelang je de ruimte nodig hebt.

Benieuwd hoe we je nog meer kunnen helpen bij het opslaan van je goederen?

Contact opnemen
Opslagruimte Steenwijk

Onze services

Opslagruimte Steenwijk

Een veilige opslagruimte in Steenwijk

In je huis staan natuurlijk de materialen die het meest waardevol voor je zijn, je televisie, het meubilair en misschien wel waardevolle kunstwerken. Omdat deze spullen natuurlijk belangrijk voor je zijn is het van doorslaggevend belang om deze op de juiste manier in opslag te zetten. Wat ons betreft is de juiste opslag een die:

  • Te allen tijde beveiligd is;
  • Flexibel beschikbaar is;
  • Competitief geprijsd is;

Wij kunnen je met al deze zaken en meer assisteren door een duidelijk en ophelderend advies te leveren waarin je van a tot z meegenomen wordt in het gebruik van onze opslagfaciliteiten. Wil je een vrijblijvende offerte opvragen of wil je meer te weten komen over het gebruik van onze faciliteiten? Neem dan contact op.

De verzekering van je opslagruimte

Wanneer je gebruikmaakt van een van onze opslagruimtes in Steenwijk ben je in de meeste gevallen gedekt door je inboedelverzekering. De meeste verzekeringspartijen bieden de mogelijkheid om je inboedelverzekering op een tijdelijk adres te zetten. Hierdoor zijn je waardevolle goederen beperkt verzekerd in onze opslaglocatie. Mocht je om wat voor reden dan ook niet verzekerd zijn, dan is het ook mogelijk om een tijdelijke verzekering door ons af te sluiten, wil je meer weten over onze opslagruimtes of verzekeringsmogelijkheden?

Opslagruimte Steenwijk

Onze opslagruimte in Steenwijk gebruiken?

Staat je verhuizing gepland en zoek je nog een betrouwbaar verhuisbedrijf wat je van het begin tot het einde voorziet in al je behoeftes wat betreft opslag? Dan is Zoer Verhuizingen het verhuisbedrijf voor jou!

Hidden