Verhuizen Meppel

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

Verhuizen Meppel met Zoer Verhuizingen

Of je nou naar de stad of de gemeente Meppel verhuist, in beide gevallen ben je verzekerd van prachtige bezienswaardigheden. Met oude boerderijen, vele grachten en authentieke kerken is er genoeg om naar uit te kijken met je verhuizing.
Een verhuizing brengt veel met zich mee, daarom is het belangrijk om eens goed op een rijtje te zetten wat je allemaal nodig hebt. Voor dit doeleinde kan je gebruikmaken van onze handige (video) taxateur. Hierdoor weet je precies wat er komt kijken bij het verhuizen naar Meppel. Meer weten over wat we allemaal kunnen betekenen voor je?

Contact opnemen

Een taxatie op afstand

Heb je een druk bestaan en heb je eigenlijk geen tijd om je verhuizing te taxeren met een huisbezoek? Bij Zoer Verhuizingen heb je de unieke mogelijkheid om een taxateur op afstand in te schakelen, deze videotaxateur zal via een videocall een taxatie op afstand uitvoeren. In deze taxatie wordt gekeken naar:

 • Welke materialen heb je nodig;
 • Wat wil je precies uitbesteden;
 • Hoeveel mankracht hebben we nodig;
 • Hoe lang duurt de montage en demontage;
 • Hoe bereikbaar is de oude en nieuwe locatie;
 • En nog veel meer!

De ervaring leert dat een (video) taxateur vele uitkomsten biedt wanneer je geen tijd hebt om een huisbezoek te doen of misschien ben je wel helemaal niet beschikbaar op locatie. Vele klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op. Heb je een verhuizing op de planning? Neem dan snel contact op met een van onze verhuisadviseurs om een (online) huisbezoek in te plannen. 

781

Tevreden klanten

1026

Verhuizingen

24

Medewerkers

Verhuizen naar Meppel met een alles-in-een verhuisbedrijf 

Of je nou te maken hebt met een zakelijk of een particulier vraagstuk, Zoer Verhuizingen heeft voor iedere situatie maatwerk oplossingen. Zo zijn er verscheidene denkbare services die wij je met veel plezier kunnen aanbieden:

 • Sterke medewerkers die je helpen met het zware witgoed;
 • Een (video) taxateur die je situatie helder in kaart brengtt;
 • Opslagmogelijkheden in Steenwijk en Balk;
 • Efficiënte logistieke oplossingen;
 • En nog veel meer!

Dus welk vraagstuk je ook hebt onze verhuisexperts helpen je maar al te graag verder met de meest uiteenlopende oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoefte!

Verhuizen naar Meppel? Plan je afspraak in bij Zoer Verhuizingen

Als je gaat verhuizen naar Meppel wil je niet teveel stilstaan bij het voorbereidende werk, daarom hebben wij deze handige verhuistips voor je opgesteld! Besteed je het zware tilwerk liever uit aan een ervaren verhuisexpert met competitieve prijzen?  Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Hidden

VOOR ALLE SOORTEN VERHUIZINGEN