Verhuizen
Meppel

 

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

IN EEN MUM VAN TIJD IS
JE INBOEDEL IN- ÉN UITGEPAKT

EEN ZORGELOZE VERHUIZING

VAN VERHUIZEN, (DE)MONTAGE
EN OPSLAG TOT HANDYMAN KLUSSEN

Verhuizen naar Meppel

Of je nou naar de stad of de gemeente Meppel verhuist, in beide gevallen ben je verzekerd van prachtige bezienswaardigheden. Met oude boerderijen, vele grachten en authentieke kerken is er genoeg om naar uit te kijken met je verhuizing.

Offerte aanvragen
Verhuizen Meppel

“Goed advies, scherpe prijs. Vakkundig team dat ook tijdens onverwachte omstandigheden opgewekt en professioneel blijft. We zagen enorm op tegen de verhuizing, maar de mannen van Zoer verhuizingen maakten er goede dagen van!”

H. de Vreeze

“Gisteren hebben 4 zeer attente heren met veel geduld en precisie mijn bejaarde ouders verhuisd. Zeer netjes en correct. Ontzettend goed gedaan!”

H. Hos

“Verhuizing binnen de gemeente. Prima afgehandeld vriendelijke en behulpzame mannen. Alles is zonder schade aangekomen. Ik kan deze firma zeer aanbevelen.”

E. Halff
Verhuizen Meppel

 Een taxatie op afstand

Met Zoer Verhuizingen kiest je voor een betrouwbare partner die veelzijdige maatwerk oplossingen kan aanbieden aan bedrijven en particulieren. Ons team van specialisten werkt op efficiënte wijze en ontzorgt je van a tot z door elke verhuissituatie met uitmuntende service af te handelen. Wat vind je bijvoorbeeld van:

  • Een snelle in-en-uitpak service;
  • Een (video) taxateur die een prijs op maat maakt;
  • Uitgebreide mogelijkheden tot opslag;
  • Uitzonderlijke transportmogelijkheden;
  • En nog veel meer!

Onze adviseurs maken een plan op maat zodat jij hier niet meer bij stil hoeft te staan, dit zorgt voor rust en overzicht, waardoor verhuizen een fluitje van een cent wordt! 

Contact opnemen

Verhuizen naar Meppel met een alles-in-een verhuisbedrijf 

Of je nou te maken hebt met een zakelijk of een persoonlijk vraagstuk, Zoer Verhuizingen heeft voor iedere situatie maatwerk oplossingen. Zo zijn er verscheidene denkbare services die wij je met veel plezier kunnen aanbieden:

  • Sterke medewerkers die je helpen met het zware witgoed;
  • Een (video) taxateur die je situatie helder in kaart brengtt;
  • Opslagmogelijkheden in Steenwijk en Balk;
  • Efficiënte logistieke oplossingen;
  • En nog veel meer!

Dus welk vraagstuk je ook hebt onze verhuisexperts helpen je maar al te graag verder met de meest uiteenlopende oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoefte! 

Zoer Verhuizingen
Zoer Verhuizingen

Verhuizen naar Meppel?

Maak je geen zorgen over het voorbereidende werk. Ons verhuisbedrijf in Drenthe biedt handige verhuistips en competitieve prijzen voor het uitbesteden van het zware tilwerk.

Offerte aanvragen

Plan je afspraak in

We reageren zo snel mogelijk op je!

Hidden