Verhuisbedrijf drenthe

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Het beste verhuisbedrijf van Drenthe

Naar een divers en prachtige provincie als Drenthe verhuizen is een ontzettend mooi vooruitzicht. Wandel in de natuur van het Dwingelderveld, plan een dagje winkelen in Assen of pak je fiets en verken het Hogeland, er is genoeg te beleven in Drenthe! En met een goed verhuisbedrijf in Drenthe is de verhuizing een fluitje van een cent.

Om gelijk goed van start te gaan wil je natuurlijk geen stress ervaren met je verhuizing, daarom is het belangrijk om een betrouwbaar verhuisbedrijf te vinden die écht met je meedenkt. Zoer verhuizingen staat voor je klaar met goed en vakkundig personeel waar je op kunt bouwen, weten wat we nog meer doen? Lees dan snel verder! 

Offerte aanvragen
verhuisbedrijf drenthe
verhuisbedrijf drenthe

Zoer verhuizingen creëert rust 

Onze ervaren verhuisspecialisten helpen je om naar Drenthe the verhuizen door alle aspecten uit handen te nemen, denk hierbij aan:

  • het inpakken van je waardevolle spullen;
  • het transport naar je nieuwe thuis;
  • flexibele planningsmogelijkheden;
  • een handige ‘Handyman’ voor onder meer het zware tilwerk!
  • en nog veel meer.

Hoe lekker zou het zijn als je de stressfactoren uit handen kunt geven zodat jij alvast aan de slag gaan met het verkennen van de mogelijkheden in je nieuwe woonomgeving.

“Verhuizing binnen de gemeente. Prima afgehandeld vriendelijke en behulpzame mannen. Alles is zonder schade aangekomen. Ik kan deze firma zeer aanbevelen.”

E. Halff

“Goed advies, scherpe prijs. Vakkundig team dat ook tijdens onverwachte omstandigheden opgewekt en professioneel blijft. We zagen enorm op tegen de verhuizing, maar de mannen van De Jong maakten er goede dagen van!”

H. de Vreeze

Verhuisbedrijf Drenthe: je verhuizing is bij ons veilig

Heb je een nieuw pand in Drenthe of ga je jouw keten uitbreiden? Dan ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat secuur omgaat met jouw kostbare bedrijfsmaterialen. Zoer Verhuizingen zorgt al tijden voor soepele verhuizingen waarbij je zelf de totale regie houdt. Bij Zoer Verhuizingen vinden wij het namelijk van doorslaggevend belang dat onze diensten perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Dat doen we door transparante en eerlijke communicatie, zo weet je altijd waar je aan toe bent met je overgang naar  ‘’t Olde Landschap’. 

Onze verhuistips
verhuisbedrijf drenthe

Verhuisbedrijf in Drenthe inschakelen?

Staat er een verhuizing naar Drenthe op de planning? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Vul het onderstaande contactformulier in en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Hidden