Bedrijfsverhuizingen

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Geklimatiseerde opslagmogelijkheden

Ervaring die terugloopt tot 1927

Maatwerkoplossingen voor ieder vraagstuk

Probleemloze bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen zijn vaak een stressvolle en tijdrovende klus, maar met de juiste planning en professionele hulp kunnen ze soepel verlopen. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden complete verhuisservices voor bedrijven van alle groten, van kantoren tot winkels en fabrieken. Ons team van ervaren verhuizers zorgt ervoor dat jouw verhuizing efficiënt en vlekkeloos verloopt. Bovendien bieden we ook nog eens diverse opslagmogelijkheden voor al je inboedel en materialen. 

Contact opnemen
bedrijfsverhuizingen

“Goed advies, scherpe prijs. Vakkundig team dat ook tijdens onverwachte omstandigheden opgewekt en professioneel blijft. We zagen enorm op tegen de verhuizing, maar de mannen van Zoer verhuizingen maakten er goede dagen van!”

H. de Vreeze
Projectverhuizingen

Met jouw bedrijf verhuizen naar een andere locatie

Een bedrijfsverhuizing naar een nieuwe locatie is niet niks, er zijn een hoop obstakels die je tegen kunt komen, heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan:

Daarom is het van doorslaggevend belang om een partij te betrekken die weet wat ze doen. Bij het verhuizen naar een andere locatie gaan we zorgvuldig te werk, daarom maken wij een gedetailleerd verhuisplan waar je te allen tijde vanuit kunt. Zo ondervinden je medewerkers geen stress van de verhuizingen en heeft je bedrijfsvoering zo min mogelijk te maken met beperkingen. 

Een bedrijfsverhuizing binnen één pand

Een bedrijfsverhuizing betekent natuurlijk niet altijd dat je naar een ander bedrijfspand verhuist, ook een interne verhuizing behoort zeker tot de mogelijkheden. Zware kasten, de bekabeling van de laptops en de bureaus waarop ze staan zijn allen denkbare materialen waarbij je bij het verhuizen een extra handje kunt gebruiken. Oefening baart kunst zeggen ze wel eens en omdat we al een tijdje meedraaien weten wij precies hoe we jouw bedrijfsverhuizingen moeten aanpakken.

Zoer Verhuizingen(c)www.guidohibma.nl 103

Jouw specialist op het gebied van bedrijfsverhuizingen 

Zoek je een partner die je op snelle en efficiënte wijze helpt met het verhuizen van je bedrijf? Dan ben je bij Zoer Verhuizingen aan het juiste adres, vraag direct een offerte aan of dien je eventuele vraag via het onderstaande contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. 

Hidden