Verhuisassistentie

Complete verhuizing

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u denkt. Zoer Verhuizingen heeft veel ervaring met particuliere verhuizingen.
Wij bieden de mogelijkheid uw gehele verhuizing te verzorgen. Van inpakken in de daarvoor bestemde verhuisdozen, de- en monteren van kasten en meubilair tot afhalen en weer ophangen van schilderijen. Tijdens het taxatiebezoek kunt u al uw wensen kenbaar maken.
Wilt u zelf inpakken dan is dat ook geen probleem, wij leveren de verhuisdozen, inpakpapier en stickers. Moet er een piano worden verhuisd? We doen het graag en vakkundig. Antiek of waardevolle kunst verhuizen we met kennis van zaken.

Voorwaarden en verzekeren

Bij uw particuliere verhuizing wordt het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers afgesloten. Hiermee hebt u de zekerheid dat op uw verhuizing de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen (AVVV) van toepassing zijn. En dat de verhuizing volgens deze voorwaarden wordt uitgevoerd.
Tevens bestaat de mogelijkheid een allrisk verzekering af te sluiten. De dekking voor verlies en schade bedraagt ten minste € 100.000,00. Deze verzekering dekt ook uw inboedel gedurende 1 maand opslag.

Laad- en loshulp

Mensen die liever zelf hun verhuizing regelen, maar niet over voldoende mankracht beschikken, kunnen bij ons een extra verhuizer inhuren om te helpen bij het in- en uitladen van de zware of grote spullen.

Dankzij deze ervaren verhuizer wordt uw verhuizing snel en veilig uitgevoerd.  Daarbij kan ook een verhuiswagen met chauffeur ingehuurd worden. Hiermee valt veel tijdwinst te behalen en wordt voorkomen dat een gehuurd busje of kleine vrachtwagen niet op de vooraf afgesproken tijd kan worden teruggebracht. Een rustgevend idee.

Verhuiswagen met chauffeur

Bij Zoer Verhuizingen is het mogelijk per dagdeel een verhuiswagen compleet met chauffeur te huren. Daarbij kan nog een extra verhuizer worden ingehuurd voor het bieden van een helpende hand bij het in- en uitladen van  zware of grote spullen.

De chauffeur van de verhuiswagen zorgt er persoonlijk voor dat uw inboedel zonder beschadigingen op het nieuwe adres aankomt. Zo worden de meubelen en verhuisdozen stevig met spanbanden vastgezet en gebruik gemaakt van speciale zachte verhuisdekens om beschadigingen te voorkomen. Onze verhuiswagens zijn hier speciaal voor ingericht.

Met het inschakelen van een van onze wagens met chauffeur valt veel  tijdwinst te behalen en wordt voorkomen dat een gehuurd busje of kleine vrachtwagen niet op de vooraf afgesproken tijd kan worden teruggebracht. Een rustgevend idee.

Een complete verhuizing per dagdeel

Een complete verhuizing bij Zoer Verhuizingen betekent dat er naast een verhuiswagen met chauffeur een gespecialiseerde verhuizer meekomt. Alle werk wordt u uit handen genomen. Een complete verhuizing wordt per dagdeel afgesproken.

Handyman:

Rondom uw verhuizing zijn er altijd werkzaamheden die u zelf niet kunt of wilt doen. Onze gediplomeerde handyman verzorgt onder andere de volgende werkzaamheden waarbij wij gebruikmaken van ons eigen gereedschap
·         Kleine reparaties meubilair
·         Bevestigen van rails
·         Ophangen van gordijnen
·         Ophangen van schilderijen, kunst, lampen en klokken
·         Verwijderen van vloerbedekking
·         Verwijderen en monteren van plafondlampen
·         Verplaatsen van systeem wanden