European Moving Group

De European Moving Group (EMG) is het grootste samenwerkingsverband van verhuisbedrijven in Europa. Zowel voor bedrijfsmatige opdrachtgevers die hun personeelsleden of kantoren willen laten verhuizen of voor particulieren die op zoek zijn naar het beste verhuisbedrijf , kan de EMG alle werkzaamheden op vertrouwde basis uitvoeren.

De EMG is opgericht door de belangrijkste verhuisgroepen in vijf Europese landen waardoor zij in staat zijn de verhuizingen effectiever uit te voeren. Op meer dan 300 plaatsen in Europa staan EMG verhuisbedrijven hun klanten van dienst voor een keur van werkzaamheden.

De EMG is in juni 2001 opgericht door vijf groepen. Deze groepen hebben dezelfde doelstellingen en samenwerkingsstructuur en worden gevormd door familie-bedrijven. Iedere groep is er van overtuigd dat haar klanten het best bediend worden door het aanbieden van diensten op Europese schaal.

Klanten van de EMG verhuisbedrijven hebben het voordeel van:

  1. Scherpe netto tarieven voor Europese verhuizingen door goede samenwerking tussen de bedrijven op het gebied van uitwisseling van menskracht en materieel standaard hoge kwaliteit van diensten.
  2. Plaatselijke bekendheid.
  3. Vergroting van de aanwezige capaciteit in mensen en middelen ter plaatse.
    kostenbesparende opslagmogelijkheden door heel Europa.