Opslag

Self Storage, Ideaal bij ruimtegebrek!

Heeft u (tijdelijk) ruimtegebrek? Zoekt u een self storage locatie waar u uw spullen voor kerstmis, kamperen, skivakantie, erfenissen en verzamelingen veilig droog kunt opslaan tegen waarschijnlijk het laagste tarief in Nederland? Dan is onze Opslag faciliteit uitermate geschikt voor u!

Hoe komt het dat wij zo’n laag tarief kunnen hanteren?

U kunt uw spullen zelf opslaan in een box ( kamer) in ons Inboedelhotel. Uw spullen hebben immers geen behoefte aan een plek met gas, water en elektriciteit. Wij bieden geen overbodige luxe, geen vloerbedekking op de grond. Wij maken geen kosten voor een extra slot en we zijn niet gevestigd op een A-locatie. Wij kennen zelfs geen gangpaden in de opslagloods! Uw spullen worden wel zorgvuldig, veilig opgeslagen. En daar gaat het toch om? Zelfde opslag, laagste tarief!

Door na te denken over wat u nodig heeft (voordelige en veilige self storage) hebben wij het tarief geoptimaliseerd.

U betaalt alleen wat u nodig hebt!

Opslag in Steenwijk, Meppel, Zwolle en Lelystad

Inboedel-/Inventaris- en archiefopslag

Soms is tijdelijke opslag van een (deel van de) inboedel noodzakelijk. Bijvoorbeeld als u uw huis heeft verkocht en nog geen nieuwe woonruimte heeft.

Mondial Zoer Verhuizingen heeft de beschikking over verschillende opslagruimtes voor het tijdelijk opslaan van goederen. Wij halen uw inboedel op, brengen het naar de tijdelijke opslagruimte en daarvandaan weer naar uw nieuwe adres.

Uiteraard is het ook mogelijk uw inboedel voor een langere periode bij ons in opslag te houden. Hierbij valt te denken aan goederen die u niet direct nodig heeft, maar thuis wel veel ruimte in beslag nemen als meubels, archieven of muziekinstrumenten. Deze kunt u bij ons veilig laten opslaan.

De opgeslagen goederen vallen in de meeste gevallen onder de eigen inboedelverzekering (na te gaan via de clausule op de verzekeringspolis). Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij voor u een goede verzekering afsluiten tegen een redelijke prijs.

Mondial Zoer Verhuizingen heeft eigen opslagfaciliteiten in Steenwijk.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via 0521 – 512 077.

  Ja, ik wil graag meer informatie

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  captcha
  Neem de bovenstaande code over: