Opslag

Opslag in Steenwijk, Meppel, Zwolle en Lelystad

Inboedel-/Inventaris- en archiefopslag

Soms is tijdelijke opslag van een (deel van de) inboedel noodzakelijk. Bijvoorbeeld als u uw huis heeft verkocht en nog geen nieuwe woonruimte heeft.

Zoer Verhuizingen heeft de beschikking over verschillende opslagruimtes voor het tijdelijk opslaan van goederen. Wij halen uw inboedel op, brengen het naar de tijdelijke opslagruimte en daarvandaan weer naar uw nieuwe adres.

Uiteraard is het ook mogelijk uw inboedel voor een langere periode bij ons in opslag te houden. Hierbij valt te denken aan goederen die u niet direct nodig heeft, maar thuis wel veel ruimte in beslag nemen als meubels, archieven of muziekinstrumenten. Deze kunt u bij ons veilig laten opslaan.

De opgeslagen goederen vallen in de meeste gevallen onder de eigen inboedelverzekering (na te gaan via de clausule op de verzekeringspolis). Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij voor u een goede verzekering afsluiten tegen een redelijke prijs.

Zoer Verhuizingen heeft eigen opslagfaciliteiten in Steenwijk en Balk.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via 0521 – 512 077.

    Ja, ik wil graag meer informatie

    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer

    Uw bericht