Stressvrij verhuizen met
een full-service-verhuisbedrijf

Ga voor de fullservice-verhuizing!

Een verhuizing kan voor een hoop stress zorgen. Er zijn veel factoren waar je allemaal rekening mee moet houden wil je een verhuizing vlekkeloos laten verlopen. Bij Zoer Verhuizingen nemen wij graag de verhuiszorgen van je over met onze fullservice-verhuizing!

Stressvrij verhuizen

Als erkend verhuizer uit Friesland hebben wij de mogelijkheid om jou een volledig verzorgde verhuizing aan te bieden. Daarmee geef je de verhuizing volledig uit handen! Vanaf het inpakken van de eerste verhuisdoos tot aan het ophangen van het laatste schilderij. Onze medewerkers zorgen voor een stressvrije verhuizing en verzorgen alles tot in de puntjes.

Less is more!

Ga je kleiner wonen en bent je aan het ‘ontspullen’ geslagen? Wellicht dat je dan niet alles weg kan doen! Wij kunnen je inboedel verwarmd en beveiligd opslaan, zodat je erfstukken of spullen die je gewoon wilt bewaren niet weg hoeft te doen! Je kunt ervoor kiezen om je spullen door ons te laten ophalen of je mag ze zelf komen brengen. Laat je het liever door ons doen? Geen probleem! Dan komen onze medewerkers bij je langs om alles zorgvuldig in containers te laden.

Self storage voor je inboedel in Friesland

Oude woning schoon opleveren

Je denkt dat de fullservice-verhuizing van ons nu misschien ophoudt. Maar ook nu is dat niet het geval! Want je oude woning moet uiteraard ook goed worden opgeleverd. Oud en/of overtollig meubilair brengen wij naar goede-doeleninstanties. Tapijt/laminaat halen wij uit de oude woning en voeren wij af. Als slot maken wij de oude woning compleet schoon en leveren het op aan de verhuurder of makelaar voor notariële overdracht.

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden? Of heb je vragen en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze persoonlijke verhuisadviseur op!