Overheid en Instellingen

Zoer Verhuizingen biedt een veelzijdig pakket aan logistieke en verhuisdiensten, samengesteld voor rijks-, proviciale en lokale overheid.

Per opdrachtgever wordt bekeken welke invulling aan onze werkzaamheden kan worden gegeven. Niet alleen de opdrachtgever wordt hierin betrokken, maar ook haar medewerkers kunnen profiteren van de samenwerking.

Zekerheid binnen de overeengekomen tijd!

Het is ook mogelijk uw verhuizing in het weekend uit te voeren.

Het verhuizen van werkplekken, magazijnen, administratie en archieven vraagt veel ervaring. Onze medewerkers weten precies hoe een dergelijke complexe verhuizing tot een goed eind gebracht kan worden.

Onze taxateur voor bedrijfsverhuizingen kan u informeren en adviseren over de mogelijkheden.

Bij een groot verhuisproject dat gefaseerd moet verlopen is een strakke planning de sleutel naar een zorgeloos verloop. Een projectmanager kan, als vast aanspreekpunt voor alle partijen, u veel werk uit handen nemen. Klusteams, schoonmaakploegen, ICT-ers en verhuizers werken samen aan uw verhuizing. Ons eigen projectmanagement staat u graag met raad en daad terzijde.

Maak een vrijblijvende afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via 0521 – 512 077.