Verhuizen naar Engeland Verhuizen naar Engeland

Zoer verhuizingen verzorgt graag uw verhuizing naar Engeland

Zoekt u voor het verhuizen naar Engeland een professioneel verhuisbedrijf waar u op kunt bouwen? Neem dan contact op met Zoer Verhuizingen. Wij hebben al sinds 1927 grote en brede ervaring met het verhuizen van zowel grote bedrijven als particulieren in binnen- en buitenland.

U profiteert hierdoor van een goed geplande en foutloze service. Wij verhuizen uw inboedel naar of van Engeland met onze moderne verhuiswagens. Een hele geruststelling in deze hectische tijd. Zo kunt u zich bezig houden met het regelen van alle andere zaken in Engeland.

Wilt u verhuizen naar Engeland neem ook nu contact met ons op. Wij maken dan een voordelige vrijblijvende offerte, door deze op uw specifieke situatie en wensen af te stemmen. Indien gewenst komen wij zelfs bij u langs op locatie, zodat u ieder detail van het verhuizen met ons kunt bespreken. Wij horen graag van u.

Verhuizen naar Engeland

 

Professioneel verhuizen naar en van Engeland

De bedrijfsvoering van Zoer Verhuizingen is volledig ingericht op het planmatig verhuizen volgens alle afspraken. Denk aan certificaten zoals:

 • ISO 14001
 • ISO 9001
 • ISO 26000
 • OSHAS 18001
 • KOPLOPER MVO
 • VCA

Wilt u meer weten over Zoer Verhuizingen en verhuizen naar Engeland? Neem dan direct contact op via telefoonnummer +31 (0)521 – 512 077 of het contactformulier.

  Ja, ik wil graag meer informatie

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Uw bericht