Internationaal en buitenland

Wanneer u verhuist binnen Europa voert Zoer Verhuizingen uw verhuizing uit met eigen mensen en materiaal. Het bedrijf beschikt over vergunningen voor het verzorgen van verhuizingen naar en uit alle Europese landen.

Om de verhuizing in het buitenland efficiënt uit te kunnen voeren werken we samen met lokale verhuisbedrijven in heel Europa. We leveren elkaar hulp bij het laden en lossen en geven elkaar (gedeeltelijke) inboedels mee, om de verre ritten zoveel mogelijk met volle verhuiswagens te kunnen maken.

Een verhuizing naar een ander werelddeel vraagt een andere aanpak dan een verhuizing over de weg. Wij beschikken over een netwerk van verhuisbedrijven met de kennis en vakmanschap om uw waardevolle inboedel naar elke locatie ter wereld te verzenden en het af te leveren in uw nieuwe woning. Wij kunnen wel onze verhuizers leveren om uw inboedel op de juiste manier in te laten pakken. Bij zeewaardig transport worden uw goederen verantwoord vervoerd in zeecontainers. Kleine ladingen worden samen met die van andere opdrachtgevers geladen in één grote container.

Meer info?

    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht