Bedrijven

Zoer Verhuizingen Bedrijven

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of instelling? Zoer Verhuizingen is zeer ervaren op het gebied van bedrijfs- en projectverhuizingen. Kleine of grote bedrijven, alleen werkplekken, magazijnen, archieven: elke bedrijfsverhuizing is bij ons in goede handen. We verhuizen uw complete onderneming met zorg en vakmanschap.

Belangrijk bij een bedrijfsverhuizing is een strak en overzichtelijk draaiboek, dat voor elk bedrijf anders is. Hierin noteren wij met uiterste precisie wat er bij de verhuizing van uw bedrijf komt kijken. Een goede tijdsplanning mag uiteraard niet ontbreken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe bedrijfsruimte aan de slag kunt!

Duidelijke afspraken

We maken duidelijke afspraken over alles wat er bij een projectverhuizing komt kijken. Zo staat niemand voor, tijdens of na de verhuizing voor verrassingen. Een uitvoerige taxatie en inventarisatie behoren tot onze standaard werkwijze. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijke en overzichtelijke offerte. Vlak voor het moment van de verhuizing vindt meestal nog een tweede gesprek plaats om alles soepel te laten verlopen.

Als uw bedrijf beschikt over een omvangrijk archief, dan kunnen wij dit voor u op volgorde, 1-op-1 verhuizen. Ook het in- en uitpakken van kasten en bureaus doen wij snel en doeltreffend. Onze gespecialiseerde verhuizers zijn bekend met vrijwel alle merken kantoormeubilair en het bijbehorende sleutelwerk.

Veel opdrachtgevers vragen ons om de complete bedrijfsverhuizing, inclusief de voorbereidingen, te verzorgen. Dat doen we graag én goed. We beschikken over de modernste hulpmaterialen om uw bedrijfsverhuizing snel en probleemloos te laten verlopen.

Projectleiders

In de offertefase is onze taxateur uw eerste contact met ons. Een professioneel opgeleide projectverhuizer leidt de verhuizing. Bij grote projectverhuizingen wordt een projectleider aangesteld die uw aanspreekpunt is vóór, tijdens en na de verhuizing en die de gehele verhuizing begeleidt.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via 0521 – 512 077.